0341 - 415762 of 06-51416210 info@rederijrandmeer.nl

Onze boten

Maak kennis met Jacqueline en Caroline H, de twee luxe salonboten van Rederij Randmeer.

Jacqueline
Luxe salonboot tot 300 personen

Met de Jacqueline bieden wij u de mogelijkheid om op exclusieve wijze invulling te geven aan allerlei evenementen. De Jaqcueline is met haar lengte van 50 meter en 7,4 meter breedte uitermate geschikt voor groepen van 50 tot 300 personen, op bijna elk vaarwater in Nederland. De Jacqueline beschikt over een bovensalon van 90 m2 en een benedensalon van 180 m2.

Compleet uitgerust voor feesten en zakelijke bijeenkomsten

De Jacqueline is ook voorzien van allerlei hulpmiddelen om u te ondersteunen in uw presentaties. Er is onder andere een beamer, audio-installatie waarmee het gehele schip te bereiken is, cd/dvd-speler en een draadloze microfoon aan boord. Natuurlijk zijn aanvullende wensen in overleg mogelijk.

Een dagje uit met de Jacqueline is een fantastische manier om uw zakelijke bijeenkomst of feest invulling te geven. Denkt u maar eens aan presentaties van projecten, persconferenties, seminars, productpresentaties, congressen, etc. Uw evenement gepresenteerd op deze luxe salonboot zal niet snel vergeten worden.

Vanzelfsprekend kunnen wij u tijdens elk evenement voorzien van hapjes en drankjes, de Jacqueline heeft bovendien een complete keuken en een bar op zowel benedendek, als bovendek. Het bovendek biedt naast de royale zaal met bar ook een riant buitendek waar het prima vertoeven is op een zonnige zomerdag. Vanzelfsprekend is dit schip volledig aangepast voor rolstoelgebruikers.

Caroline H.
Veelzijdige salonboot voor 120 personen

De Caroline H. is voorzien van een ruim benedendek en bovendek. Deze salonboot biedt ruimte aan zo’n 120 personen. De Caroline H. is uitermate geschikt voor het vieren van allerlei feesten, bruiloften, personeelsfeesten, verjaardagen of voor zakelijke bijeenkomsten en productpresentaties.

Tijdens elk evenement kunnen wij u voorzien van hapjes en drankjes. In de zomermaanden kunt u ook heerlijk vertoeven op het buitendek. Onze mogelijkheden zijn zeer uitgebreid en kunnen aangepast worden aan uw wensen. Uiteraard is ook dit schip aangepast voor rolstoelgebruikers

Meer weten of een boot reserveren

Neem snel contact op en vraag naar alle mogelijkheden!